Текст
Бүгін, 2022 жылдың қыркүйек айының 14-ші күнінде ЖТК-К Бозайғыр бөлімшесінде " Ашытқы қамыры мен одан жасалынатын бұйымдар дайындау. Ұннаң жасалынатын кондитерлік өнімдерді дайындау технологиясы" атты шеберлік-сағат өткізілді. Өзін –өзі тану пәнінің оқытушысы, педагог - зерттеуші Ирина Алексеевна Долгополова шеберлік –сағат кезінде студенттерге нан-тоқаш өнімдері ашытқыға байланысты қалай қосу керектігін / ашытқы қатпарлы қамырын, калай қамыр илеу технологиясын оған тексеруге қойылатын талаптарды ескере отырып білімдерін шындады. Жастар өз шеберліктерін көрсетіп, одан жағымды эмоциялар алды. Білім алушыларға шеберліктерін одан әрі жақсартуды тілейміз!